ÔĽŅJogi nyilatkozat
 
T√°j√©koztat√≥ a profit4you.hu weboldalon, tov√°bbiakban: honlap-on szereplŇĎ  inform√°ci√≥k jogi vonzat√°r√≥l.
A honlap tartalma v√©dett szellemi alkot√°s, mely √≠gy csak a vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyi korl√°tok k√∂z√∂tt haszn√°lhat√≥ fel. A honlap inform√°ci√≥i kiz√°r√≥lag a forr√°s megjel√∂l√©s√©vel alkalmazhat√≥ak, publik√°lhat√≥k.
 
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak b√°rmilyen alkot√≥eleme (sz√∂veg, k√©p, hang, vide√≥, anim√°ci√≥, stb.) csak a tulajdonos elŇĎzetes √≠r√°sbeli enged√©ly√©vel haszn√°lhat√≥ fel. A m√°sodk√∂zl√©snek meg kell felelnie - t√∂bbek k√∂z√∂tt - a Polg√°ri T√∂rv√©nyk√∂nyv 2013 √©vi V. tv. , a B√ľntetŇĎ  T√∂rv√©nyk√∂nyv 2012. √©vi C. tv. , a SzerzŇĎi jogr√≥l sz√≥l√≥ 1999. √©vi LXXVI. tv. √©s a M√©diaszolg√°ltat√°sokr√≥l √©s a t√∂megkommunik√°ci√≥r√≥l sz√≥l√≥ 2010. √©vi CLXXXV. tv. vonatkoz√≥ rendelkez√©seinek. A tulajdonos enged√©lye n√©lk√ľl az oldalak b√°rmely alkot√≥eleme (egy√ľtt √©s k√ľl√∂n-k√ľl√∂n is) on-line vagy nyomtatott reproduk√°l√°sa nyilv√°nos k√∂zz√©t√©tel c√©lj√°b√≥l tilos. ElŇĎzetes √≠r√°sos enged√©ly n√©lk√ľl a honlap tartalmi elemei nem helyezhetŇĎk el sem nyilv√°nos, sem z√°rt adatb√°zisban. A honlap tartalmi √©s formai alkot√≥r√©szei k√∂zl√©si enged√©ly eset√©n sem v√°ltoztathat√≥k meg √©s nem haszn√°lhat√≥k fel a honlap tartalm√°t√≥l elt√©rŇĎ c√©lra. A honlap tartalm√°nak szerzŇĎi joga (k√ľl√∂n√∂s tekintettel a k√©p √©s video elemekre, felt√∂lt√∂tt dokumentumokra‚Ķ) a tulajdonost illeti meg, kiv√©ve abban az esetben, ha a konkr√©t dokumentumban m√°s forr√°s van felt√ľntetve, illetve a szerzŇĎi joggal kapcsolatban egy√©b k√∂zl√©s t√∂rt√©nik. A tulajdonos √°ltal k√∂zz√©tett, harmadik szem√©lyek szellemi alkot√°sait (cikkek, tanulm√°nyok, stb‚Ķ) felhaszn√°lni kiz√°r√≥lag a SzerzŇĎi jogr√≥l sz√≥l√≥ 1999. √©vi LXXVI. tv. rendelkez√©sei szerint lehets√©ges.
Minden e korl√°tokat √°tl√©pŇĎ  felhaszn√°l√°shoz az adott szerzŇĎ  hozz√°j√°rul√°sa sz√ľks√©ges.
A honlap tartalma nem minŇĎs√ľl k√∂zhiteles nyilv√°ntart√°snak, k√∂zokiratnak, vagy jogi tan√°csad√°snak, azt a tulajdonos kiz√°r√≥lag t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪnek tekinti.
 
A honlapon tal√°lhat√≥ k√ľlsŇĎ  hivatkoz√°sok (linkek) k√∂vet√©s√©vel let√∂lt√∂tt tartalom nem √°ll a tulajdonos befoly√°sa alatt. Amennyiben azt az arra jogosult k√©ri, a linket a tulajdonos t√∂rli vagy m√≥dos√≠tja.
A honlap "F√≥rum" rovat√°ban √©s a tulajdonos √°ltal l√©trehozott levelezŇĎ  list√°kon, l√°togat√≥k √°ltal felt√∂lthetŇĎ  megjegyz√©sekben, hozz√°sz√≥l√°sokban megjelenŇĎ  tartalom tekintet√©ben a tulajdonos minden felelŇĎss√©get kiz√°r. Amennyiben l√°togat√≥k√©nt √≠r√°sos anyagot bocs√°t a rendelkez√©s√ľnkre (b√°rmely szerver√ľnkre k√ľld√∂tt e-mail-ben vagy honlapon kereszt√ľl), √Ėn elismeri, hogy az, alkalmas a nyilv√°noss√°gra hozatalra, √©s hozz√°j√°rul ahhoz, hogy a tulajdonos - felelŇĎss√©gv√°llal√°sa n√©lk√ľl - k√∂zz√©teheti, tartalm√°t (r√©szben vagy eg√©szben) felhaszn√°lhatja. A honlapon tal√°lhat√≥ tartalmak let√∂lt√©s√©bŇĎl eredŇĎ  b√°rmilyen k√°r megt√©r√≠t√©s√©t a tulajdonosa egyar√°nt kiz√°rja.
Az elektronikus form√°ban tov√°bb√≠tott √ľzenetek megsemmis√ľl√©se, k√©sedelmes meg√©rkez√©se, egy√©b hib√°ja miatt be√°ll√≥ k√°rok tekintet√©ben a tulajdonos minden k√°rt√©r√≠t√©si felelŇĎss√©get kiz√°r, arra tekintettel, hogy az Internet ny√≠lt, biztons√°gosnak nem tekinthetŇĎ  h√°l√≥zat.
A tulajdonos nem v√°llal felelŇĎss√©get semmif√©le k√°r√©rt √©s k√ľl√∂n√∂sen a tulajdonos nem tehet  felelŇĎss√© semmilyen k√∂zvetlen vagy k√∂zvetett, j√°rul√©kos vagy m√°sodlagos k√°rok√©rt, elmaradt nyeres√©gbŇĎl, j√∂vedelem elmarad√°s√°b√≥l vagy haszn√°lat kies√©sbŇĎl sz√°rmaz√≥ olyan k√°rok√©rt, amelyek a honlapon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥b√≥l fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.
A felhaszn√°l√°si felt√©telek m√≥dosul√°sa eset√©n, annak hat√°lybal√©p√©se elŇĎtt huszonn√©gy √≥r√°val, e v√°ltoz√°sokat a tulajdonos a honlapon k√∂zz√©teszi.