Mitől lesz emlékezetes a végső búcsú?

2013.06.26
Magyarországon évente 118.000 temetés van, ami azt jelenti, hogy minden órában 13 embertől vesznek búcsút és évente 23.6 Mrd forintot fizetünk ki a temetés közvetlen költségeire.


Sok rémhír terjeng a temetéskor tapasztalható eseményekről:

Mert nem mindegy, hogy egy panasz esetén ki jár el...

2013.06.26


Sikerrel képviseltük Ügyfelünket
a Békéltető Testület előtt!

 
Az alábbi esetet csak okulásul osztjuk meg ügyfeleinkkel.
 

Ügyfelünk autót cserélt egy szalonban, ahol a KGFB-t és a CASCOT is megkötötte az ügyintéző. az ügyfél – mint minden más fizetnivalóját – ezeket is csoportos megbízással kívánta fizetni. A számlaszám fel lett tüntetve a szerződéseken, azonban a banki lehívás helyett átutalási fizetési mód mellé került az „X”. A biztosító az első időszaki díjhoz csekket állított ki, amelyet ügyfél befizetett. Ezzel egyidejűleg felkereste a bankját, ahol csoportos beszedési megbízást adott, hogy a díjat a biztosító le tudja hívni a számláról.

Mikor nem fizet a Biztosító lakásbiztosításra?

2013.06.26


A lakásbiztosítás megkötése még nem garancia a biztosító kártérítésére!
 

Múlt havi cikkünkben azzal foglalkoztunk, hogy milyen okok miatt kell az évekkel ezelőtt megkötött lakásbiztosítási szerződéseket megújítani, aktualizálni.


 
Amit azonban sokan nem tudnak, nem biztos, hogy minden kárunkat meg fogja téríteni a biztosító, csak azért mert fizetjük a lakásbiztosítást.
 

Lakásbiztosítási körkép

2013.06.26


                                 minden 3. felel csak meg az elvárásoknak!
 
Miért kell átnézni, aktualizálni a lakásbiztosításokat?
 
Az autóbiztosítások mellett a lakásbiztosítás az a termék, amellyel a legtöbb család rendelkezik. Igaz, hogy a KGFB-vel ellentétben a lakásbiztosítás nem kötelező, azonban valószínűleg a saját tulajdonú otthon megteremtéséhez való ragaszkodásunkból adódóan mi magyarok a már megteremtett javainkat be akarjuk biztosítani.
 

A bankbetétek sorsa...

2013.08.12


...avagy mi vár a pénzünkre, ha lekötjük?
 
Önnek is van lekötve pénze valamelyik banknál? Ön is meglepődött, hogy milyen keveset kamatozott legutóbb? Rádöbbent már arra, hogy ezentúl még kevesebbet fog kapni az alapkamat csökkenése és a kamatjövedelmeket terhelő EHO miatt?
 

Miért érdemes odafigyelni hogy kifizettük-e a KGFB-t?

2013.06.26


Változás a KGFB-re vonatkozó jogszabályban!


Ha egy kötelező felelősségbiztosítási szerződés díjnemfizetés miatt megszűnik, akkor a jogszabályban kötelezően előírt újrakötéskor nemcsak a fedezetlenségi díjat és a türelmi időre járó díjat, hanem a biztosítási időszakra hátralévő teljes díjat is meg kell fizetnie a szerződőnek egy összegben, 8 napon belül! Kérjük, amennyiben új kötelező felelősségbiztosítást köt vegye figyelembe az említett változásokat! 

Családi Nap a Veszprémvölgyben, 2013.08.11.

2013.06.26

 

A Veszprém Városi Művelődési Központ által szervezett Családi Napon vettünk részt 2013.08.11.-én.

A gyerekeknek szélforgó készítéssel, a szülőknek nyereményjátékkal kedveskedtünk.

A nyertesek nevéért olvassa tovább cikkünket!

A jövő nemzedékéért...

2013.05.10


...milyen jövő virrad gyermekeinkre? 

„Gondoskodjon szeretteiről, ahogy Ön szeretne!
De ha a sors meggátolja ebben,
mi gondoskodunk róla úgy,
ahogy Ön szerette volna.”Májusban ünnepeljük az édesanyákat és a gyermekeket is. Ekkor vannak a ballagások és ekkor kezdődnek az érettségi vizsgák, ami egészen június végéig, a nyári szünetig tartanak. Ezért ezt a két hónapot a jövő nemzedékéről való gondoskodásnak szenteljük.

Szeretnénk segíteni minden leendő- és már gyermeket nevelő szülőnek és a nagyszülőknek is, hogy valós képet kapjanak arról, hogy jelenleg mennyibe kerülne gyermekeik, unokáik oktatása, képzése. Természetesen tudjuk, hogy ez is egy olyan dolog, amit sokan úgy kezelnek: „Hol van az még?” vagy „Majd lesz valahogy!” – viszont célunk, hogy segítségünkkel Ügyfeleink a realitás talaján állva felelős döntést tudjanak hozni.
Az alábbiakban meglévő Ügyfeleinkkel történt beszélgetésekkel, életképekkel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a pénz fogja meghatározni azt, a gyermeke hol és mit fog tanulni vagy tanulhat-e egyáltalán? Sokan emlékezhetnek arra, hogy régebben is előfordult, hogy a pénz miatt egy családban csak az egyik gyermeket tudták taníttatni.

Változott a törvény - Ön tud róla?

2013.05.10


A munkavállaló kártérítési felelőssége
 

A munka törvénykönyvének változása miatt ajánljuk az Ön figyelmébe a piacon fellelhető jogvédelmi szolgáltatásokat.

Kifejezetetten ajánljuk akkor, ha nincs Önnek meglévő jogi képviselője, vagy ha az Ön által esetleg okozott kár megfizetése súlyos terhet jelentene Önnek. További felvilágosításért várjuk jelentkezését!

A törvény változásáról részletesen olvashat az alábbi cikkben:

Eláruljuk a titkot:

2013.05.10

azt, hogy valójában mennyit hoz a megtakarítása!
 

Hogy érzi magát az Ön megtakarítása?
 

Az alábbi cikkünk egy sorozat első része, ugyanis szeretnénk segíteni azoknak, akik nem nagyon tudnak eligazodni a különböző megtakarítási formák kecsegtetőbbnél kecsegtetőbb ajánlatai között.  

 

Első lépésként meg kell győződni arról, hogy milyen megtakarítási formában helyezte el Ön megtakarítását: „Banki betétben helyeztem el!” – mondja Ön; erre én csak annyit kérdezhetek:

„Biztos Ön ebben?”