ÔĽŅ
A lak√°sbiztos√≠t√°sok a csal√°dok egyik legfontosabb vagyont√°rgy√°nak, az otthonoknak a v√©delm√©t szolg√°l√≥ term√©kek, melyek speci√°lisan az otthonokban el√Ķfordul√≥ kock√°zatokra lettek kialak√≠tva. A biztos√≠t√°si v√©delem egyar√°nt vonatkozik az egyszer√Ľ k√°rokra √©s a nagy volumen√Ľ vesztes√©gekre.

A l√©trehoz√°suk t√©nyleges c√©lj√°t a biztos√≠t√°sok alapgondolat√°b√≥l kell megk√∂zel√≠teni. Ha a csal√°d √°ltal hossz√ļ √©vek alatt √∂ssze√°ll√≠tott √©rt√©kek k√°rosodnak, vagy megsemmis√ľlnek, akkor azokat egy -a vagyonhoz k√©pest j√≥val kisebb- √∂sszeg "f√©lret√©tele mellett" lehessen p√≥tolni. Ne vesszen el egy √©let munk√°ja!

Az e c√©lra l√©trehozott biztos√≠t√°sok T√°rsas√°gonk√©nt √©s olyakor T√°rsas√°gokon bel√ľl is k√ľl√∂nb√∂z√Ķek lehetnek, ak√°r csak az is elt√©r√Ķ, hogy mi a biztos√≠t√°s k√∂t√©s√©nek t√©nyleges oka.

A biztosítások lehetnek:
 

Nagyon fontos tov√°bb√°, az √ļgynevezett biztos√≠that√≥ vagyont√°rgyak, biztos√≠t√°si kock√°zatok k√∂re √©s √∂ssze√°ll√≠t√°sa, az hogy mit tekint adott Biztos√≠t√≥ alap- √©s kieg√©sz√≠t√Ķ kock√°zatnak.

Ami minden esetben azonos, hogy az otthonok v√©delm√©t egy olyan konstrukci√≥ tudja csak ell√°tni, mely speci√°lisan az ott, vagy csak ott el√Ķfordul√≥ vesz√©lyekre ad megold√°st a tulajdonosoknak, az √©rdekelteknek.

A men√ľpontban r√©szletesen lehet olvasni a biztos√≠t√°s jellemz√Ķir√Ķl, a biztos√≠that√≥ vagyont√°rgyakr√≥l, z√°rad√©kokr√≥l √©s arr√≥l, hogy mit√Ķl lesz egyszer√Ľs√≠tett az egyszer√Ľs√≠tett lak√°sbiztos√≠t√°s.