A vagyonbiztosításról röviden

A vagyonbiztosítás célja, hogy a vállalkozásod által vásárolt, vagy elõállított tárgyi eszközök, berendezések és készletek biztonságban legyenek.

Minden vállalkozásnak szüksége van eszközökre ahhoz, hogy elõ tudja állítani a profiljának megfelelõ terméket. Ezek az eszközök azonban folyamatosan veszélynek vannak kitéve az által, hogy természeti, elemi károk, vagy akár idegenkezûség miatt használhatatlanná válnak.

A természetes emberi védelem, az óvatosság mindenkiben ott van, azonban nagyon sok olyan helyzet is kialakulhat, melyek ellen tehetetlenek vagyunk. Gondoljunk csak egy váratlan csõtörésre, egy villámcsapásra, egy tûz eseményre, vagy akár egy lopásra.

Egy jól megkötött biztosítás, melyben a vagyontárgyak értéke megfelelõen lett meghatározva, megfelelõ önrészesedések mellett nagyon nagy segítséget nyújthat olyan helyzetekre, ahol nem tervezett kiadások keletkezhetnek.

Segíteni tud vállalkozásának abban, hogy az oldalon található kalkulátor használatával, vagy egyedi adatbekérõink segítségével a legmegfelelõbb védelem legyen összeállítva. Így megóvja értékeit és közben még költséghatékony is a kiadásokat tekintve.

A következõ menüpontban a vagyon jellegû kockázatokról adunk bõvebb tájékoztatást.