Mit érdemes tudni az egyéni kockázatokról?
 
 
A mindennapokban felmerülõ kockázatokra azok a biztosítások adják a legjobb védelmet, melyeket úgynevezett standard biztosításoknak nevezünk.

Tartalmukat tekintve természetesen ezek eltérõek lehetnek, hiszen bármilyen kockázatról is van szó, azok belsõ szerkezete mindig más és más lesz.

Mi a megoldás azokban az esetekben, amikor magánemberként, vagy akár egyéni vállalkozóként olyan helyzettel találjuk magunkat szemben, melyet klasszikus biztosítással nem tudunk megoldani?

Ezekben az esetekben kell alkalmazni az egyéni biztosításokat, amelyek nem csak testreszabottak, hanem egy-egy speciális élethelyzethez vannak kialakítva.

Fontos tudni, hogy a biztosítási védelemmel minden veszélyhelyzetbõl eredõ váratlan kiadás mérsékelhetõ. Ezáltal a várható kockázatok és a kiadások megszüntethetõek, vagy minimalizálhatóak, de mindenképpen kiszámíthatóvá válnak.

Mi ebben is segítünk, amikor akár egészen extrém helyzetekre adunk megoldást egy egyedileg kialakított biztosítással. Szinte csak a fantázia szabhat határt annak, hogy milyen belsõ tartalommal töltünk meg egy biztosítást, a megfelelõ biztosítónál.


Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége ebben, akkor keressen minket a Kapcsolatok menüpontban található elérhetõségeken! E-mailben a lehetõ legrészletesebben írja meg kérését, hogy megfelelõ segítséget tudjunk adni Önnek.