ÔĽŅ
Mit érdemes tudni az egyéni kockázatokról?
 
 
A mindennapokban felmer√ľl√Ķ kock√°zatokra azok a biztos√≠t√°sok adj√°k a legjobb v√©delmet, melyeket √ļgynevezett standard biztos√≠t√°soknak nevez√ľnk.

Tartalmukat tekintve term√©szetesen ezek elt√©r√Ķek lehetnek, hiszen b√°rmilyen kock√°zatr√≥l is van sz√≥, azok bels√Ķ szerkezete mindig m√°s √©s m√°s lesz.

Mi a megoldás azokban az esetekben, amikor magánemberként, vagy akár egyéni vállalkozóként olyan helyzettel találjuk magunkat szemben, melyet klasszikus biztosítással nem tudunk megoldani?

Ezekben az esetekben kell alkalmazni az egyéni biztosításokat, amelyek nem csak testreszabottak, hanem egy-egy speciális élethelyzethez vannak kialakítva.

Fontos tudni, hogy a biztos√≠t√°si v√©delemmel minden vesz√©lyhelyzetb√Ķl ered√Ķ v√°ratlan kiad√°s m√©rs√©kelhet√Ķ. Ez√°ltal a v√°rhat√≥ kock√°zatok √©s a kiad√°sok megsz√ľntethet√Ķek, vagy minimaliz√°lhat√≥ak, de mindenk√©ppen kisz√°m√≠that√≥v√° v√°lnak.

Mi ebben is seg√≠t√ľnk, amikor ak√°r eg√©szen extr√©m helyzetekre adunk megold√°st egy egyedileg kialak√≠tott biztos√≠t√°ssal. Szinte csak a fant√°zia szabhat hat√°rt annak, hogy milyen bels√Ķ tartalommal t√∂lt√ľnk meg egy biztos√≠t√°st, a megfelel√Ķ biztos√≠t√≥n√°l.


Ha √ļgy √©rzi, hogy seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge ebben, akkor keressen minket a Kapcsolatok men√ľpontban tal√°lhat√≥ el√©rhet√Ķs√©geken! E-mailben a lehet√Ķ legr√©szletesebben √≠rja meg k√©r√©s√©t, hogy megfelel√Ķ seg√≠ts√©get tudjunk adni √Ėnnek.